Brief van Elbert Volkers

Door Elbert Volkers op 26 februari 2019

Ik schreef mijn buurtbewoners een brief waarin ik uitleg waarom ik op 20 maart met de waterschapsverkiezingen een goede kandidaat ben om op te stemmen.

 

 

 

 

Beste buurtbewoner,

Op 20 maart mag u stemmen voor de waterschapsverkiezingen. Een belangrijke dag, u kiest voor een koers van het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier.
Ik ben Elbert Volkers, een kenner van de Noord-Hollandse sloten, meren, vaarten en kanalen. Zwem het liefst in open water en vaar als het even kan van Wieringen waar ik woon naar het uiterste puntje van ons waterschap, dwars door Noord-Holland.
Schaats graag alle toertochten en kijk dan uit naar de maatregelen die HHNK neemt op het gebied van bemaling.

Ik ben voor het betaalbaar houden van de waterschapsbelasting en kwijtschelding voor diegene die onvoldoende financiële draagkracht hebben. U kent de gevleugelde woorden van de PvdA: de sterkste schouders dragen de zwaarste lasten.
Met het veranderende klimaat zijn er maatregelen nodig die ingrijpen in ons landschap. Waterberging, dijkverhoging, waterzuivering, verzilting. Het behoud van ons cultuurhistorisch landschap en onze veiligheid gaan wat mij betreft hand in hand. Dit zijn zaken die ons allemaal raken. Graag zet ik mij in voor de inwoners van Noord-Holland Noord

Met vriendelijke groet,

Elbert Volkers

Nummer 5 op lijst 5. Voor HHNK.

 

Elbert Volkers

Elbert Volkers

Ik ben Elbert Volkers geboren in 1947. Getrouwd met Tineke Hoekstra en samen hebben we 4 kinderen. Mijn kernwaarden zijn: Betrokken: wil zichtbaar betrokken zijn bij mensen achter de dossiers Geloofwaardig: ik vraag me dagelijks af of ons en mijn handelen geloofwaardig over komt Onafhankelijk: sta open voor initiatieven uit de samenleving, voor opvattingen van

Meer over Elbert Volkers