Rood is ook Groen

Door Afdeling Hollands Kroon op 6 februari 2019

Klimaatverandering tegengaan draait om mensen. Niet om de centen.

Voor de PvdA is het niet de vraag óf de CO2 uitstoot minder moet. Wij willen het mogelijk maken dat iedereen mee kan doen.

 

 

Het voor iedereen betaalbaar blijft. Met het isoleren van hun huis, met de aanleg van warmtenetten en met het opwekken van duurzame energie. Want klimaat draait om mensen. Niet om de centen. Maar van deze regering krijgen grote bedrijven de voordelen, en wij met z’n allen de rekening. Dat kan niet. Dat mag niet. Wat de PvdA betreft betaalt de vervuiler.

Het is tijd om te kiezen, voor het klimaat, voor de toekomst. Alleen dan kunnen we aan het eind van deze eeuw nog steeds in Noord-Hofland wonen en de energie rekening betalen.

Voor een krachtige en eerlijke aanpak van het klimaat probleem.

Een Sterke PvdA.
Zeker NU!

Afdeling Hollands Kroon

Afdeling Hollands Kroon

De PvdA Afdeling Hollands Kroon waarin we samen met onze actieve leden klussen aanpakken. Onze overtuiging is : Vrijheid, democratie, rechtvaardigheid, toegankelijkheid en solidariteit zijn de ideële uitgangspunten van de sociaal democratie. Voor de PvdA Hollands Kroon staan deze uitgangspunten samen met het recht op een fatsoenlijk bestaan centraal. Wij zetten ons in voor alle

Meer over Afdeling Hollands Kroon