Opening speeltuin in de Elshof Zuid

Door Ruud de Vroome op 7 oktober 2022

Wethouder Mark Versteeg opent nieuwe speeltuin in Elshof Zuid.

Toen ik in 2006 in de gemeenteraad van Anna Paulowna kwam was dat samen met Mark Versteeg. Op dat moment was Mark het jongste raadslid. Dat kan ik van mezelf niet zeggen. Ik ben meer een politieke laatbloeier.
Mark zette zich samen met de Jongerenraad Anna Paulowna in voor het verbeteren van de speeltuintjes. Ook de skatebaan langs de randweg is op die manier ontstaan door een motie van de PvdA. Je kunt in dit geval zeggen oude liefde roest nooit. Mark, nu in zijn rol als wethouder, opende een prachtige nieuwe speeltuin in de wijk Elshof Zuid in Anna Paulowna .

Hieronder vindt u het verslag hiervan dat op de website van de gemeente staat.

Bewoners openen eigen speeltuin in Anna Paulowna

04-10-2022

In de nieuwe wijk Elshof Zuid in Anna Paulowna is afgelopen weekend speeltuin de Bosbies geopend. Wethouder Mark Versteeg mocht samen met de kinderen het naambord van het speelparadijs onthullen.

Zelf geregeld

De speeltuin is een idee van de bewoners die zelf een stichting oprichtten om hun plannen uit te werken. Samen met het team Kernbeheer van de gemeente Hollands Kroon gingen ze aan de slag.

Afgelopen zomer hebben de kinderen in de wijk er al lekker kunnen spelen. Maar nu is de speeltuin dan echt officieel geopend. Ondanks een regenbuitje genoten de kinderen van een ijsje en de ouders en andere belangstellenden kregen een lekker kopje koffie. Wethouder Mark Versteeg: “Als je ziet hoeveel kinderen er zijn, dat is echt geweldig. Zeker op mooie dagen. Het is echt een mooie speeltuin geworden.”

Bron: https://www.hollandskroon.nl/inwoners/nieuws/bewoners-openen-eigen-speeltuin-in-anna-paulowna

Ruud de Vroome

Ruud de Vroome

Politiek en sociaal democratie is wat me met de paplepel is in gegoten. Dat heeft er toe geleid dat ik op 18 jarige leeftijd lid werd van de PvdA. In mijn jonge jaren was ik politiek actief. Dat is door werk en daarbij behorende verhuizingen een beetje in het slop geraakt. In die periode bleef

Meer over Ruud de Vroome