Door Paul Medema op 10 maart 2014

PvdA spreekt tevreden inwoners Anna Paulowna

Op zaterdag 8 maart is de Partij van de Arbeid Hollands Kroon langs de deuren geweest in Anna Paulowna. Een grote groep vrijwilligers ging in de Edele Steen in Anna Paulowna langs de deuren om aan bewoners te vragen hoe de buurt hun bevalt.

 

 

 

De bewoners reageerden zeer positief dat de PvdA langs kwam om te vragen wat er speelde in hun buurt en wat er verbeterd kan worden.

‘De meeste bewoners van de Edele Steen vinden de nabijheid van scholen een groot pluspunt van de wijk’ zegt lijsttrekker Jan Steven van Dijk van PvdA Hollands Kroon ‘De bewoners vinden daarnaast de kindvriendelijkheid, de gezellige buurt en de rustige woonomgeving grote pluspunten van de Edele Steen’ vervolgt PvdA woordvoerder Paul Medema. ‘De meeste bewoners ergeren zich aan de hondenpoep die niet alleen in het openbaar groen ligt, maar ook nog eens in de tuinen van de bewoners. De PvdA neemt deze zorgen serieus. PvdA is voor invoering van hondenbelasting om met dit geld hondenpoepzakjes en prullenbakken te plaatsen zodat dit direct kan worden opgeruimd. Veel inwoners van de Edele Steen gaven dit ook als tip aan ons door’ aldus lijsttrekker van Dijk.

‘Daarnaast gaven veel inwoners aan dat er veel te hard wordt gereden bij de Diamant, Sportlaan en Geerligslaan, dit kan volgens de bewoners worden opgelost door visuele beperkingen en snelheidremmers ’ aldus Medema. ‘De PvdA maakt zich sterk voor de zwakkere verkeersdeelnemers en zal kijken wat we hier aan kunnen doen, soms kan het simpel worden opgelost’.

De gegevens die voortkomen uit deze gesprekken worden verwerkt en binnenkort verspreid in de buurt. De lokale politici van de PvdA nemen de resultaten mee in de gemeenteraad en/of in het lokale ombudsteam.

Paul Medema

Paul Medema

Een samenleving waarin iedereen dezelfde kansen krijgt en wat kan maken van zijn leven, dat is waar ik voor strijd! Ik ben lid geworden van de Partij van de Arbeid omdat het niet uit mag maken waar je geboren bent. Daarnaast is een zuinige overheid van belang die het geld niet over de balk smijt

Meer over Paul Medema