Door op 28 juli 2016

Nieuwe voorzitter kring Noordkop

Milena Hilstra, lid Gewestelijk bestuur PvdA sinds 19 maart 2016. Milna is vanuit het gewestelijk bestuur voorzitter van de kring Noordkop. De kring Noordkop is een samenwerkingsverband tussen PvdA afdelingen van Den Helder, Hollands Kroon, Schagen en Texel.

 

 

Ik woon op Texel, ben 35 jaar en heb twee kinderen. In het dagelijks leven werk ik als (gezins)coach en trainer en zet ik mij in voor diverse maatschappelijke projecten waarbij mijn expertise ligt op het verbinden van mensen en organisaties.

Ik heb Europees Beleid gestudeerd aan de UvA en diverse postacademische opleidingen op het gebied van hulpverlening aan ouders en kinderen.  Sinds mijn zestiende ongeveer ben ik politiek actief, eerst was dat voor Groenlinks.

Ik kom uit een rood nest en voel me thuis bij de partij, ik denk dat ik het sociaaldemocratisch gedachtengoed in mijn opvoeding heb meegekregen. In de periode van 2008-2010 was ik gemeenteraadslid voor de PvdA op Texel.

Binnen het gewestelijk bestuur wil ik de band met de Noordkop vertegenwoordigen, samen met Aukelien Jellema die dat vanuit de Provinciale Staten fractie doet. Ik geloof erg in gemeenschappelijk optrekken waar dat kan om het geluid van solidariteit echt goed naar voren te brengen. Ik houd daarbij wel van het vinden van pragmatische oplossingen om kennis en ervaring te delen.

DaarvMilena hilstra 02oor hoef je niet altijd heel lang met elkaar te vergaderen, maar is het wel nodig om elkaar te kennen. Binnen het gewest maak ik daarnaast ook deel uit van de commissie scouting voor o.a. de Tweede Kamerverkiezingen en wil ik een bijdrage leveren aan de organisatie van de Regiodagen.