Door Sylvia Buczynski op 6 juni 2013

Kamerlid Grace Tanamal naar Hollands Kroon

De fractie van de PvdA in Hollands Kroon heeft op vrijdag 7 juni het kamerlid Grace Tanamal uitgenodigd. Zo meldt Sylvia Brczynski in een persbericht.

 

 

 

Persbericht

Op uitnodiging van de PvdA Hollands Kroon zal Tweede Kamerlid Grace Tanamal vrijdag 7 juni een werkbezoek brengen aan Hollands Kroon. Zij heeft onder andere ‘vrijwilligers’ en ‘mantelzorg’ in haar portefeuille.
Veel beleid uit Den Haag wordt bepaald door de situatie in stedelijk gebied en de PvdA Hollands Kroon wil het kamerlid graag informeren hoe het gesteld is in een grote plattelandsgemeente met veel kleine kernen.
Tussen 11.00 en 15.00 uur worden vier verschillende plaatsen bezocht, te beginnen met Anna Paulowna (gemeentehuis). Vertegenwoordigers van diverse maatschappelijke organisaties zullen op locatie iets over hun activiteiten, initiatieven en de specifieke knelpunten vertellen.

Met vriendelijke groeten,
Sylvia Buczynski (PvdA raadslid Hollands Kroon)
0224 215826

Sylvia Buczynski

Sylvia Buczynski

Woordvoerder voor de portefeuilles: Verkeer, vervoer, waterstaat, Economische zaken Recreatie en toerisme Kunst en cultuur Op de middelbare school kwam ik er al achter dat de sociaaldemocratische beginselen mij het meest aanspraken en vanaf het moment dat ik mocht stemmen koos ik dan ook voor de PvdA. Na mijn opleiding aan de kunstacademie ben ik

Meer over Sylvia Buczynski