Een nieuwe burgemeester in Hollands Kroon.

Door Ruud de Vroome op 13 mei 2018

Per 1 september neemt de heer Nawijn als burgemeester van Hollands Kroon. De bevolking heeft via ARGU inspraak over de nieuwe burgemeester

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De ambtstermijn van burgemeester Nawijn loopt af op 1 september 2018. Daarom gaat de gemeenteraad op zoek naar een nieuwe burgemeester. Om die te vinden wordt een profielschets opgesteld. Wij willen graag van jou weten wat voor type burgemeester je voor Hollands Kroon passend vindt. Een ervaren persoon? Iemand uit de gemeente? Of vind je het belangrijk dat hij of zij sociaal, een koersbepaler, netwerker, intern of juist extern gericht of initiatiefnemer is? Als voorbeeld hebben we de profielschets van 2012 bijgevoegd. Ook de algemene tekst over de gemeente is bijgevoegd.

Tot en met 18 mei kun je als inwoner hieronder al je ideeën en argumenten aandragen. Ook kun je op elkaars ideeën en argumenten stemmen. De uitkomsten worden meegenomen bij het opstellen van de profielschets. Die wordt besproken op diinsdag 19 juni tijdens een openbare raadsvergadering in aanwezigheid van de Commissaris van de Koning in Noord-Holland, de heer Johan Remkes.

bron: www.hollandskroon.nl

Via de site van Argu kunt u meepraten.

Als u via ARGU wilt meepraten moet u zich wel registreren en inloggen via uw e-mail adres en een zelf gekozen wachtwoord.

 

Ruud de Vroome

Ruud de Vroome

Politiek en sociaal democratie is wat me met de paplepel is in gegoten. Dat heeft er toe geleid dat ik op 18 jarige leeftijd lid werd van de PvdA. In mijn jonge jaren was ik politiek actief. Dat is door werk en daarbij behorende verhuizingen een beetje in het slop geraakt. In die periode bleef

Meer over Ruud de Vroome