Door Paul Medema op 18 januari 2017

Congresbezoek

Ik ben zondag 15 januari samen met Rutger Jan en Sylvia naar het PvdA congres geweest.

 

 

 

 

Er hing een zeer positieve sfeer in een oude fabriekshal in Utrecht. Een sfeer van ‘we gaan iedereen verbazen op 15 maart’ en daar heb ik alle vertrouwen in. Er was respect voor de afscheidsspeech van Diederik Samsom die op mooie wijze Lodewijk Asscher het allerbeste wenste.

Het mooie van zo’n congres is dat je allerlei mensen van zeer dichtbij ziet ipv. op de tv. Bijvoorbeeld tijdens de lunch staat staatssecretaris Dijksma zo voor je om een broodje te pakken. Op zo’n congres is iedereen gelijk en zijn er geen voorkeursbehandelingen.

Na de lunch werd de kandidatenlijst vastgesteld, er waren een aantal personen die graag wat hoger op de lijst wilden staan maar het congres hield de lijst in stand.

Na een opwarmertje door Gerdi Verbeet hield Lodewijk Asscher een speech met veel passie en vastberadenheid. Hij hamerde op een samenleving van iedereen, gelijke kansen voor iedereen en geen oneerlijke concurrentie in Europa. Ik ben er zeer door geïnspireerd geraakt en heb vertrouwen in een goede afloop.

Nu gaan we campagne voeren voor een sterk en sociaal Nederland, helpt u ons mee?

Op naar de 40 zetels op 15 maart!

Paul Medema

Paul Medema

Een samenleving waarin iedereen dezelfde kansen krijgt en wat kan maken van zijn leven, dat is waar ik voor strijd! Ik ben lid geworden van de Partij van de Arbeid omdat het niet uit mag maken waar je geboren bent. Daarnaast is een zuinige overheid van belang die het geld niet over de balk smijt

Meer over Paul Medema