Door Afdeling Hollands Kroon op 8 oktober 2018

Campagne Jeroen Recourt voor lijsttrekker 1ste Kamer

Jeroen Recourt lijsttrekker 1ste Kamer

Beste partijgenoot,

Het was al geen geheim meer, maar vandaag heb ik me kandidaat gesteld voor het PvdA-lijsttrekkerschap voor de Eerste Kamer. Vanochtend (8 oktober 2018) diende ik de 100 benodigde handtekeningen in.
‘Waarom wil je eigenlijk lijsttrekker worden en waarom zou ik op jou moeten stemmen?’ Dat leg ik graag uit en daarom heb ik dit filmpje gemaakt:

De komende weken ga ik het land in (ik heb weinig bijbanen, dus veel tijd 🙂 ), de afdelingen langs en zal ik verschillende voorstellen doen. Ik hoop je zo te kunnen overtuigen dat ik de juiste kandidaat ben voor het lijsttrekkerschap.

Dank voor je steun!

Jeroen Recourt

PS. Dan nog wat praktische dingen. Wil je helpen? Of wil je dat ik naar je afdeling kom? Mail (jeroenrecourtpvda@gmail.com) of bel (06-57751587)!

Voor de afdeling Hollands Kroon is Jeroen geen onbekende. Hij ging vele malen mee als we gingen canvassen. Daarbij hebben we Jeroen goed leren kennen. Jeroen is integer, ervaren en rechtvaardig.

Afdeling Hollands Kroon

Afdeling Hollands Kroon

De PvdA Afdeling Hollands Kroon waarin we samen met onze actieve leden klussen aanpakken. Onze overtuiging is : Vrijheid, democratie, rechtvaardigheid, toegankelijkheid en solidariteit zijn de ideële uitgangspunten van de sociaal democratie. Voor de PvdA Hollands Kroon staan deze uitgangspunten samen met het recht op een fatsoenlijk bestaan centraal. Wij zetten ons in voor alle

Meer over Afdeling Hollands Kroon