Door Elbert Volkers op 16 maart 2014

Bezoek aan verzorgingstehuizen.

Normal
0

21

false
false
false

NL
X-NONE
X-NONE

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:Standaardtabel;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-priority:99;
mso-style-parent:””;
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin-top:0cm;
mso-para-margin-right:0cm;
mso-para-margin-bottom:10.0pt;
mso-para-margin-left:0cm;
line-height:115%;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:11.0pt;
font-family:”Calibri”,”sans-serif”;
mso-ascii-font-family:Calibri;
mso-ascii-theme-font:minor-latin;
mso-hansi-font-family:Calibri;
mso-hansi-theme-font:minor-latin;
mso-fareast-language:EN-US;}

In het kader van de verkiezingscampagne bezocht ik samen met 4 anderen verzorgingstehuizen. We gaan deze bezoeken voortzetten na de verkiezingen. 

 

 

 

Afgelopen woensdag 12 maart met de wethouder Jan Steven van Dijk en de leden van de fractie en ondersteuners de 2 verzorgingshuizen op Wieringen bezocht. Er wonen verdeeld over Noorderlicht in Hippolytushoef en Kapellehof in Den Oever.  Samen een kleine 100 ouderen.

Jan Steven, Folkert Niemantsverdriet en Bertus Spaansen hebben rozen uitgedeeld in Kapellehof. Fijko  en ik hebben  muffins ( gebakken door Tineke Hoekstra) meegenomen. Wij waren in het Noorderlicht. Ons bezoek is via de omroep installatie bekend gemaakt. Fijko en ik hebben genoeglijk zitten kletsen met een aantal ouderen.

Er is was een echtpaar komen wonen uit Weesp. De reden was dat hun dochter in Hippo woont. Of ik dat dorp kende. Gelukkig kon ik vertellen dat ik vroeger heel veel logeerde bij een tante die woonde aan de Vecht. We noemde dat De Hof van Holland. Het klonk voor deze mensen heel erg vertrouwd. Zij fietsen in hun goede dagen daar altijd langs. Ik heb afgesproken dat ik met foto’s op bezoek kom.

Ook hebben we met de oudste inwoner gesproken. Mevrouw Lont-Kaan (ze wordt volgende week 101) wist precies wie ik was en met wie ik getouwd ben en kende de oma van Tineke goed die vroeger op Westerklief woonden. Kortom een leuk bezoek en het werd enorm gewaardeerd.

Elbert Volkers

fijko en  elbert in noorderlicht

 

Elbert Volkers

Elbert Volkers

Ik ben Elbert Volkers geboren in 1947. Getrouwd met Tineke Hoekstra en samen hebben we 4 kinderen. Mijn kernwaarden zijn: Betrokken: wil zichtbaar betrokken zijn bij mensen achter de dossiers Geloofwaardig: ik vraag me dagelijks af of ons en mijn handelen geloofwaardig over komt Onafhankelijk: sta open voor initiatieven uit de samenleving, voor opvattingen van

Meer over Elbert Volkers