1 mei 2021

Door Paul Medema op 5 mei 2021

Paul Medema reikt aan Kees Looijestein de speld en bos bloemen uit.

Zaterdag 1 mei was het de Dag van de Arbeid, in veel landen een grote dag van betekenis. In Nederland wordt deze dag niet groots gevierd. Voor de Partij van de Arbeid staat de Dag van de Arbeid in het teken om de jubilarissen te feliciteren en de volksvertegenwoordigers namens de Partij van de Arbeid te bedanken voor hun inzet voor de maatschappij.

 

 

 

 

 

Afdelingsvoorzitter Paul Medema had de eer om drie spelden uit te reiken aan leden die al 50 jaar lid zijn van de Partij van de Arbeid.

De jubilarissen zijn:
Kees Looijestein uit Anna Paulowna
Ries Heezen uit Kolhorn
Bep Engel uit Kolhorn

Secretaris Saskia Denneman ging diezelfde dag op bezoek bij de volksvertegenwoordigers namens de Partij van de Arbeid in Hollands Kroon. Als blijk van waardering gaf zij Fijko van der Laan (fractievoorzitter in het waterschap HHNK), Syvlia Buczynski (fractievoorzitter in Hollands Kroon) en Elbert Volkers (raadslid in Hollands Kroon) een tas met streekproducten.

Paul Medema

Paul Medema

Het mag niet uitmaken in welk bed je bent geboren voor welke kansen je krijgt. Met die boodschap ben ik opgegroeid en past zo bij de Partij van de Arbeid. Een partij die de verheffing hoog in het vaandel heeft staan. Dat begint met bestaanszekerheid en gelijke kansen voor iedereen. Door goed onderwijs is het

Meer over Paul Medema