9 oktober 2013, de oude slot zaal | de oude slot zaal

Jetta Kleinsma bezoekt Schagen

Aan de leden van de PvdA-afdelingen

Schagen, Hollands Kroon,

Den Helder en Texel

 

Schagen, 13 september 2013

 

Geachte leden,

 

Op woensdagavond 9 oktober bezoekt Jetta Klijnsma, staatssecretaris SZW, Schagen in het kader van een discussieavond over het Sociaal Domein (voorheen WMO e.d.).

De afdeling Schagen nodigt u van harte uit op deze avond aanwezig te zijn. De avond wordt gehouden in Slot Schagen, in het centrum van Schagen achter de Markt. De avond duurt van 20.00 u. tot 22.00 u.,  de zaal is open vanaf 19.30 u.

 

Na de inleiding van Jetta Klijnsma zullen de wethouders Ben Blonk en Jan Steven van Dijk kort uiteenzetten wat de problematiek in hun gemeente is. Hierna is er gelegenheid tot vragen stellen en in discussie gaan met Jetta Klijnsma. Gespreksleider is Hans Heddes, fractieleider van de PvdA Schagen.

 

Het is de bedoeling deze avond met Jetta Klijnsma in discussie te gaan over het Sociaal Domein en de gevolgen van de veranderingen voor de gemeenten en hun inwoners. Ter voorbereiding van deze avond is het voor de gespreksleider handig te weten welke richting de vraagstelling vanuit het publiek gaat.  Als u een vraag hebt, die u aan Jetta Klijnsma zou willen stellen, wilt u deze daarom uiterlijk 1 oktober mailen naar Elsbeth Pinksterboer? e.pinksterboer@quicknet.nl.

 

Ik hoop u  op 9 oktober te ontmoeten.

 

Met vriendelijke groet,

 

Marga de Groen,

voorzitter PvdA Schagen